PÅLITLIG KEMTVÄTT

Vi erbjuder professionella kemtvättstjänster för både privatpersoner och företag. Med vår långa erfarenhet och höga kvalitetssäkring kan du vara säker på att dina kläder och mattor behandlas med omsorg och noggrannhet.

Kemtvätt Malmö

Milano kemtvätt malmö har stor kompetens av kemtvätt och vattentvätt och ser till att dina plagg tvättas och behandlas på rätt sätt. Med personlig service och extratjänster såsom kemtvätt och skrädderi. Vi vill vara din självklara kontaktpunkt när du behöver hjälp med olika typer av tvätt. Oavsett om olyckan varit framme eller om du bara behöver fräscha upp ett favoritplagg så kan vi hjälpa dig. Våra tjänster är tillgängliga för både privatpersoner och företag.

Det finns många typer av material som kan vara svåra att tvätta själv. Skinn, mocka, ull och siden hör till de typer av material som ofta kräver kemtvätt eller mycket skonsam vattentvätt. Om du vill att dina plagg ska hålla i många år framöver är det bättre att överlämna dessa till oss så att de tas om hand på rätt vis.

Vi tvättar alla typer av material och plagg exempelvis:

  • Känsliga material och textiler
  • Läder
  • Päls
  • Skjortor
  • Kostymer
  • Klänningar

Proffstvätt för hotell och cateringfirmor
Företag såsom hotell eller cateringfirmor brukar ha en rejäl mängd textilier som behöver tvättas regelbundet. Bordsdukar, servetter, gardiner, frotté och lakan måste tvättas i stora maskiner som få företagare själva besitter på. Att lämna in allt till ett professionellt tvättföretag gör att ni slipper ett tidskrävande steg i arbetet och kan koncentrera er på att erbjuda riktigt bra service till era kunder istället.